top of page
image0 (2)_edited.jpg

Van DROOM tot REALiteit

Wij zijn Axelle & Femke, zaakvoersters van de Beauty Lounge en al meer dan 14 jaar hartsvriendinnen. Wat jaren geleden een fantasie was, samen een schoonheidssalon opstarten, is werkelijkheid geworden. 

MEET US

Axelle, zaakvoerster (gekend als knol x) )

Axelle is al tien jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. In 2014 voltooide ze haar opleiding voor schoonheidsspecialiste en gespecialiseerde voetverzorging aan SYNTRA Haasrode. Door haar passie voor nagels heeft ze diverse opleidingen gevolgd en is ze een ware expert op dit gebied geworden. Daarnaast heeft ze zich verder bekwaamd in het optimaliseren van wenkbrauwen.

Wat Axelle zo bijzonder maakt, is haar liefde voor haar vak. Elke dag brengt ze een enorme dosis positiviteit mee naar de Beauty Lounge, wat zowel haar team als haar klanten inspireert.

Naast haar werk als schoonheidsspecialiste, vervult Axelle met liefde haar rol als moeder van Vic en Oscar, en als echtgenote van Joachim. Haar creatieve geest en handigheid met 'prutsen' en 'prullen' hebben haar ertoe gebracht een jaar geleden AXessoire op te richten. Hiervoor volgt ze wekelijks een opleiding tot goudsmid en maakt ze in haar weinige vrije tijd haar eigen juwelen, die in de Beauty Lounge te bewonderen zijn.

Axelle is altijd bezig, Naast haar vele bezigheden zet ze zich ook in voor de mucovereniging en heeft ze een kinderboekje geschreven om deze organisatie te ondersteunen.

Kom langs en ervaar zelf de liefde en professionaliteit die Axelle elke dag uitstraalt

Femke, zaakvoerster.

Afgestudeerd als schoonheidsspecialiste in
2011 aan het COLOMAplus te Mechelen, heeft Femke inmiddels 12 jaar ervaring opgebouwd op de werkvloer. Door de jaren heen heeft zij zich gespecialiseerd in diverse massagetechnieken en suikerontharing,
waardoor ze met recht de titel 'SUGARQUEEN' heeft verdiend.

 

Wat Femke zo bijzonder maakt, is haar gedrevenheid en toewijding aan haar vak. Elke dag brengt ze een enorme dosis vrolijkheid mee naar het salon, wat niet alleen ons team inspireert, maar ook onze klanten een warm welkom geeft. Haar vriendelijke en zorgzame benadering zorgt ervoor dat iedereen zich direct op zijn gemak voelt. Haar passie voor schoonheid en welzijn straalt door in alles wat ze doet. Met een onuitputtelijke energie en oog voor detail zorgt Femke ervoor dat elke behandeling een rustgevende en verjongende ervaring is. Ze blijft zichzelf continu ontwikkelen en verbeteren om de nieuwste technieken en trends aan te kunnen bieden. Kom langs en ervaar zelf de warmte en lach die zij elke dag uitstraalt.

Eva.

Zij volgde haar opleiding aan Sint-Jozefinstituut in kessel-lo en beoefende daarna verschillende jobs uit. Later kwam ze tot de conclusie dat de schoonheidsbranche toch haar ding was. Met bijna 2 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste helpt zij een handje mee met ons almaar uitbreidende klantenbestand. Verder is Eva een echte avonturierster, dierenvriend en altijd een luisterend oor.

Emma.

Ze heeft afgelopen jaar haar stage bij ons met succes afgerond en studeert dit jaar af. Haar toewijding en leergierigheid zijn duidelijk zichtbaar, en we zijn verheugd dat ze ons team komt versterken. Emma blijft zichzelf ontwikkelen door het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen. Met haar frisse blik en enthousiasme brengt ze een nieuwe energie naar de Beauty Lounge. We kijken ernaar uit om samen met Emma te groeien en onze klanten de beste zorg en aandacht te bieden

bottom of page